Facebook Instagram Tiktok
Várunk Titeket sok szeretettel a Cinemaqua Film és Naturparkban! Itt az lehehtsz, aki akarsz!
November 1.-től parkunk bezárta kapuit a látogatók előtt. Most már telefonos bejelentkezés esetén sem látogatható!

Survival Csapatépítő Tréning

 

CSAPATÉPÍTÉS FELSŐFOKON - TÚLÉLÉSRE FEL!

 

Mi hozná össze leginkább embereket, ha nem a túlélés ösztöne, a közös erőfeszítés, és a közösen elért siker, sok vidámsággal fűszerezve?

A túlélő tréning egy kaland, melynek segítségével úgy érezhetitek magatokat, mint az igazi túlélők. A programban gyakorlott instruktorok hozzák el nektek a túlélési helyzetekben alkalmazható tűzgyújtási módszereket, a víz-, valamint az élelemszerzési lehetőségeket, mindemellett a menedéképítés praktikáit. A teljes élményt fokozzuk egy kis kalandozással a jövőbe, csipetnyi horrorral, egyéb izgalmakkal.

Programjaink minimum 15 fő részére, 15 fős csoportokban vehetők igénybe.

Válasszatok a Survival I., vagy Survival II. ajánlataink közül, ha szeretnétek próbára tenni erőtöket és bátorságotokat.

Survival I.

2 órás erőteljes aktivitást igénylő interaktív tréning program a Honvédsuli kiképzőinek vezetésével, benne akadályok leküzdése, AIRSOFT, LÉZERHARC, aktív ÉLMÉNYMŰHELY. Ezt követően levezetésképpen megtekinthető a JÖVŐ HÁZA, ahol a technika csodáival ismerkedhetnek meg. Ha feltöltődtetek és erőt gyűjtöttek, jöhet a következő ERŐPRÓBA, a RODEO BIKÁN való lovaglás, ahol csak a legjobbak maradnak a bika hátán. Majd ellátogathattok a SING SING BÖRTÖNBE, ahol izgalmas tárlatvezetés keretében megismerhetik az amerikai büntetés végrehajtás legszigorúbb intézményének halálsorát. Az ajánlott helyszínek felkeresése közben megtekinthetitek számos egyéb helyszínünket is, miközben megcsodálhatják a filmdíszleteket és a naturát.

 

Survival II.

1 órás program a Honvédsuli helyszínén, kevésbé megerőltető KATONÁS ÉLMÉNYEKKEL. Pihenésképpen megtekinthető a JÖVŐ HÁZA, ahol a szépség és a technika találkozik. Hogy a borzongás se maradjon ki, lépjetek be a rémségek kapuján a HORROR MOTELBE. Lovagoljatok a RODEO BIKÁN, ahol csak a legügyesebbek maradnak a bika hátán. Végül ellátogathattok a SING SING BÖRTÖNBE, ahol izgalmas tárlatvezetést kaptok az intézmény halálsorán. Az ajánlott helyszínek felkeresése közben csodáljátok meg filmdíszleteinket és a naturát!

 

Mindkét programra előre bejelentkezés szükséges az info@cinemaqua.hu e-mail címen.

Az ár mindössze 7500 Ft/fő

 

KÉSZEN ÁLLTOK A KIHÍVÁSRA?

Jelentkezzetek most, és éljétek át a Cinemaqua túlélő tréningjének felejthetetlen kalandjait!