Facebook Instagram Tiktok
Várunk Titeket sok szeretettel a Cinemaqua Film és Naturparkban! Itt az lehehtsz, aki akarsz!
November 1.-től parkunk bezárta kapuit a látogatók előtt. Most már telefonos bejelentkezés esetén sem látogatható!
Fedezd fel a

cinemaqua

izgalmas világát
nálunk minden korosztály megtalálhatja a számára tökéletes szórakozási formát

Őslénypark 22-es helyszín

A szektor nyitvatartási ideje: 11:00-14:30 és 15:00-17:30

Az Öko Park mellett elterülő erdőben található a mi Őslényparkunk, ahol aki elmúlt 18 éves és van jogosítványa, az a saját maga által vezetett dzsipen teheti meg a jurassic szafarit, egy felvezető autót követve, melyek kollégánk vezet. Ezen az izgalmas jurassic szafarin számos mozgó és hangoskodó dínóval találkozhatsz. A dínók erdejében a gyaloglás is megengedett, kellően odafigyelve a közeledő dzsipes túracsoportokra. Gyalogolni azért is célszerű, mert csak így juthattok az óriás T-Rex-ünk közvetlen közelébe!

A dzsipes jurassic túra előtt a szektorvezető Látogató Szabályzatot ad át a vezetni kívánó vendégeknek, miután felmutatták vezetői engedélyüket. Ezt követően a járművek indításának, vezetésének, megállításának és leállításának folyamatát mutatja be a szektorban dolgozó. A szektorvezető minden egyes dzsipes túrán közreműködik, az engedélye és jelenléte nélkül a dzsipek használata TILOS! A bemutatót követően a szektorvezető felszáll a sorban az első járműre, mely a felvezető autó. Azon Vendégeink, akik nem kívánnak az Őslényparkban dzsipet vezetni, de a járművön utazva szeretnék megtekinteni a dínók erdejét, nyugodtan felszállhatnak a felvezető autóra, melyet a szektorvezető vezet. A Vendégeknek ezt az autót kell követniük a túra egész időtartama alatt. A túra során a járművekbe szerelt biztonsági övek használata kötelező, a járművekről a szafari vége előtt leszállni nem megengedett. A járművek haladási sebességét és útvonalát a felvezető autó sebessége és haladási iránya határozza meg, azt megelőzni illetve attól túlságosan lemaradni, az útvonalat elhagyni nem megengedett. A dzsipes szafari időtartama 10-12 perc, melynek kezdetét a járművek elfoglalása és a szektorvezető járművel történő elindulása és a végét a kiindulási pontra való visszaérkezés jelenti. A szafari megkezdése előtt, a szafari teljes időtartama alatt és azt követően mindenkor a szektorvezető utasításai az irányadóak. Kérjük a dzsipes túra során fokozottan legyenek figyelemmel a gyalogosan közlekedőkre. A dzsipekre történő felszállás érkezési sorrendben történik. A felmerülő várakozási időt a Vendégek a kiindulási ponton kihelyezett filagóriákban helyet foglalva tölthetik. A dzsipet csak a 18-adik életévét betöltöltt, érvényes vezetői engedéllyel rendelkező (és azt a helyszínen felmutató), alkoholos befolyásoltságtól mentes személy vezetheti. Az Őslényparkban zajló dzsipes jurassic túra esős, viharos időben szünetel. Az Őslényparkban található mellékhelyiség is.

Az Őslényparkban a gyalogos túrán résztvevők a túra útvonalát maguk határozzák meg a kiépített útvonalakon. A kiépített sétányokról letérni kifejezetten tilos és veszélyes! Az Őslénypark területén található villanypásztorral elkerített területre belépni tilos és veszélyes! Az Őslénypark területén található tóban fürdeni és horgászni tilos! Az Őslénypark területén található élő állatokat simogatni és etetni szigorúan tilos! Esős időszakban az Őslénypark egyes részein saras területek előfordulhatnak.

 


Galéria
További helyszínek
Cinemaqua Filmpark Útvonal tervezés MEGNÉZEM TÉRKÉPEN
Mit kapunk a Belépőjegyünk áráért Mit kapunk a Belépőjegyünk áráért
Mit kapunk a Belépőjegyünk áráért

MINDEN élményelem megtekinthető és kipróbálható! Az Őslényparkban egy igazán kalandos jurassic szafari keretein belül akár vezethetünk dzsipet, vagy pedig a Kalózkaland szektorban, a tavon szelhetjük a habokat motorcsónakkal és vízibiciklivel is. Beléphetünk a virtuális világ kapuján a Jövő Házában, vagy éppen a Filmpalotában megtudhatjuk, hogy kik azok a nagy magyarok, akik nélkül ma Hollywood nem létezne!

A park területén lehetőség van étkezésre, a Csónakház finomabbnál finomabb falatokkal várja a vendégeket.

A bejárathoz közel pedig egy több száz férőhelyes parkoló található, ahol a vendégeink ingyenes tudnak parkolni.

Bővebb információk az egyes helyszínekre kattintva érhetők el.

<strong>Itt az lehetsz,</strong><br/>aki akarsz
Itt az lehetsz,
aki akarsz
Eredeti filmdíszletek között barangolva, kikapcsolódva szerezhetünk új ismereteket a filmkészítésről, kulisszatitkokról, filmes trükkökről. Minden korosztály megtalálja nálunk azt, ami számára érdekes. A természet közelsége és a filmes világ misztikuma ebben a parkban tökéletesen összefér.
útvonaltervezés ikon

programok

a közelben

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon
program ajánló kép

Rétközi Élménytábor tavalyi áron!

Rétköz

Rétközi élménytábor

bővebben
program ajánló kép

Bucka-Land

Szabolcsveresmart

Egyedi élményt nyújtó helyszínek, mesés élmények és különleges kalandok várnak a Rétközi tó lenyűgöző világában.

bővebben
program ajánló kép

Aquacinema

Kisvárda

Megújult környezetben, wellness szolgáltatásokkal és 16 csúszdás csúszdaparkkal vár minden kikapcsolódni vágyót.

bővebben
program ajánló kép

Levelekipart

Levelek

A tó partján nem csak a horgászok érzik magukat jól, strand, apartmanok, wakeboard és vízisí centrum biztosítja a szórakozást.

bővebben
program ajánló kép

Sóstópark

Sóstó

Ahol a szálloda, étterem, kalandpark mellett számos szabadidős kikapcsolódási lehetőség vehető igénybe.

bővebben
program ajánló kép

Tiszacamping

Rakamaz

Ülünk a parton, lábunk előtt a Tisza, s átnézünk Tokajba. Ha aktívan szeretne pihenni jöjjön hozzánk!

bővebben
program ajánló kép

HNTA Sportcentrum

Szabolcsveresmart

Érintetlen természetvédelmi területen bérelhető sportpályák, családi és céges rendezvények helyszíne, modern szállásokkal.

bővebben
szállások ikon

szállások

amiket ajánlunk

balra nyíl ikon jobbra nyíl ikon
szállás ajánló kép

Bucka-Lak

Szabolcsveresmart

Varázslatos helyszín a természetben, egy hangulatos erdő és egy magával ragadó tó közvetlen közelében.

bővebben
szállás ajánló kép

Levelekipart

Levelek

Három és négy fős apartmanjaink kiváló lehetőséget nyújtanak a zavartalan pihenésre.

bővebben
szállás ajánló kép

Sóstópark

Sóstó

Három nagy alapterületű apartman és 33 légkondicionált szoba várja kedves vendégeit. Minden szobához tartozik TV, Wifi és erkély.

bővebben
szállás ajánló kép

Tiszacamping

Rakamaz

Lehetőség van sátorozásra, valamint 8 db 2 oldalú áramállás és vízvételi lehetőség van kialakítva a lakóautóval érkezők részére is.

bővebben
szállás ajánló kép

Várda Sport Hotel

Kisvárda

A hotel minden igényt kielégítő felszereltsége és szolgáltatásai kiváló feltételeket biztosítanak sportcsapatok, egyéni sportolók felkészülésére,

bővebben