Facebook Instagram Tiktok
Várunk Titeket sok szeretettel a Cinemaqua Film és Naturparkban! Itt az lehehtsz, aki akarsz!
November 1.-től parkunk bezárta kapuit a látogatók előtt. Most már telefonos bejelentkezés esetén sem látogatható!
Gyermeknap a Cinemaqua Film- és Naturparkban!
2023. 05. 16.

Idén sem maradhat el az egyik kedvenc napunk, a gyereknap!

 

Egy egész napos élmény vár rád és családodra Május 28-án, tele izgalmas és szórakoztató, interaktív programokkal. Fedezd fel a parkot, és élvezd a különféle attrakciókat.
 Ünnepeld velünk a gyereknapot, és élvezd a film és a mesevilág varázsát AKCIÓS jegyáron a Cinemaqua Film-és Naturparkban!

AKCIÓS JEGYEK:
Gyerekeknek: 4.500 ft/fő
Felnőtteknek: 5.000 ft/fő.

Jegyvásárlás a helyszínen!

 

De mégis milyen élményekre kell számítanod?
Képzeld csak el, hogy egy fantasztikus fantasy világba csöppensz, ahol az lehetsz, akiről eddig csak álmodni mertél. Neked mi az álmod?
Látogass el hozzánk, és váltsd valóra!

Ezen a különleges napon nálunk a dinoszauruszok újra életre kelnek. Csodáld meg a hatalmas teremtményeket, és érezd magad úgy, mintha visszarepülnél az időbe!
Látogasd meg a fantasztikus Dínó Show-t, és fotózkodj kedvenc őslényeddel, barangolj JEEPel az Őslényparkban, hogy jobban megismerd ezeket a jellegzetes lényeket!
Dínó Show időpontjai:
 12:15  
14:15

16:15
Szerintünk nem érdemes lemaradni róla!

Repüljünk is vissza a jövőbe!
A Jövő házában egészen lenyűgöző élmények várnak Rád!
Tapasztald meg a varázslatos zenés élményt, amelyet a Zenélő lépcső színpompás világítása nyújt.
Válj te is a mesék hősévé, és éld át a filmvilág varázsát a Greenbox élményelemmel! Készíts mesébe illő, vagy vicces képeket, mintha egy igazi filmforgatáson lennél. Fedezd fel a kreativitásodat, örökítsd meg legjobb pillanataidat a családdal!
Az Evolúciós Teremben a természet csodái, a Tiszavirágzás és az evolúció titkai várnak! Itt izgalmasan, interaktív élményekkel felfedezheted fel az életformák fejlődésének lebilincselő történetét.
Nem utolsósorban pedig érdemes kipróbálni az Atomreaktor szimulátort, amely egész Magyarországon is egyedülálló attrakciónak számít.

A VR élményelem lehetővé teszi, hogy átélj olyan dolgokat, amelyeket a való életben sosem tapasztalnál meg. Vajon milyen érzés lehet egy fantasztikus fantasy világban kalandozni, vagy egy izgalmas sci-fi kalandban részt venni? Várunk téged is a virtuális világban!

Te és a családod vagytok ennek a napnak a főszereplői! Forgassatok együtt egy saját videóklipet, hogy az emlékek örökre megmaradjanak! De miért is ne lehetne ezt a Vadnyugaton, ahol a cowboyok és az indiánok legendái életre kelnek? Itt igazán úgy érezheted magad mintha, egy igazi western filmben járnál!

Ha egy kicsit megpinennél a nagy kaland során, látogass el a Csodakertbe, sétálj a lombkorona sétányon, találkozz unikornisokkal és flamingókkal, és érezd magad igazi hercegnőnek!

A különböző attrakciókon kívül a gyerekeknek különleges programokkal kedveskedünk, mint például az arcfestést, aszfaltrajz, ugráló póni, ugrálóvár, lézerharc, jelmezpróba, és persze nem telhet el egy gyereknap sem parti nélkül!
Buborék-mese discoval is várjuk a kicsiket!
időpontja:
11:00-14:00

Itt a vidámság és az édességek is garantáltak! Élvezd a finom popcorn és vattacukor ízét, miközben vicces bohócok szórakoztatnak. A mosoly természetesen garantált! :)


Ugye? Itt tényleg bárki lehetsz, csak a képzeleted szab határt! :) 
A Cinemaquaban mindenki megtalálja a számára megfelelő szórakozást. A gyerekeknek és a felnőtteknek egyaránt garantált az élmény és a jó hangulat. Ne hagyd ki ezt a fantasztikus lehetőséget, és tölts el egy felejthetetlen napot velünk!

 

Az esemény helyszíne: 4600 Kisvárda, Andy Vajna út 1.
Dátum: 2023.05.28